onsdag 26. mars 2008

Velsignet ryddesjau med Jesus på lasset:O)I dett huset finner aldri Jesus ro...kansje for det ikke helt er min interiør stil med for mye jesus og madonna.
Det blir fort stilkræsj sammen med mine lexington og seilbåter....Ikke vet jeg men det var iallefall en rullerende Jesus som i dag ankom vaskerommet....jeg vil ikke kalle det forvist for her inne har jeg jobba som en helt i hele dag.
Det er en ganske skjev fordeling av plass til ting og tang i dette huset.

Mens jeg hiver saker og ting med hul hånd som mamma ville ha beskrevet det, så er min mann motsatt.
Å det kan ses igjen i skap inndelingen. Mens han har et helt skap for seg selv til jakker og sko( han har for øvrig fylt opp et helt sko skap som han kjøpte til meg til jul) så må jeg og prinsessa dele på et skap.
Her har vi alle våre sko, jakker, utebukser luer, votter og skjerf.

Hva skal man med så mange jakker når man kun kan bruke en om gangen....mange er forlengst gått ut på dato og burde kasseres....her skulle Jesus kommet inni bildet og snakket noen herrens ord.Med Jesus vel plassert på vaskerommet så var det skapet i gangen sin tur. Jeg skulle så hatt vist bilde av dette, men i frykt for å få skapet i hodet og ikke få dørene igjen, så valgte jeg å ikke åpne det i det hele tatt.

Denne stolen ble flytta for å fordele møblene litt rundt i gangen.

Emmeline, ser du nå at Lexington puta ikke er en grytelapp???

Det kan være veldig praktisk å ha en slik stol i gangen, når gjester skal ta på seg sko. Bare de ikke skviser puta når de setter seg!(?)
Stakkars gjester som setter seg her....så fort de er oppe igjen griper jeg tak i puta å puffer den opp igjen. Skikkelig hyggelig:O)


Jeg prøvde Jesus først på doen.... Med en stor Jesus og en liten do så kan følelsen av å ha Jesus på fanget når man sitter å dri... litt vel mye, selv for ei jente som kommer fra selveste bibel beltet.
(les: sørlandet)

Speilen på veggen var hvit i går og svart i dag..... Her er det nok den rullerende som igjen hjelper til med sine forandring fryder prosjekter.Som en liten motvekt til det maskuline i forbindelse med han rullerende så har jeg et maddonna bilde på veggen som er kjøpt hos Moly`s Heaven.
Dette passer inn men det er kun for det er i sort og hvitt.

Å jeg elsker sort hvitt bilder, uansett tro!Litt andre saker og ting for å gjøre et do besøk koselig.
Det kan komme godt med, med et "vi er i haven" skilt om det nå skulle bli for mye gass der inne.
Da er det bare å henge skiltet på døra og ta bena fatt.Siden jeg mener at innlegget mitt handler om han i dag så må jeg vise dere farmor teppet som jeg tok bry med å vaske i dag.

Etter alt var ryddet og ordnet så lå det nå der i kurven...å bare så stygt ut. Tenkte vel kansje at med litt hjelp ovenfra så kunne han kansje gjøre det fint for meg men nei det er fortsatt skikkelig stygt.

Det er faktisk så stygt at det fasinerer meg.
Hva i himmelens navn tenkte hun på når hun strikka dette.....? Håpets farge?

I allefall. Dette må nå kalles et bra eksempel på ekstrem vintage. Eller hva sier dere?!?

Resten av dagen skal brukes på jobbing og diverse småprosjekter.
Ønsker alle sammen en flott dag.

Masse klemmer fra Elin:O)

48 kommentarer:

Emmeline sa...

Ekstrem vintage pluss ekstrem jesus i samme hus...Ja det må jo bli årets innlegg hehehe!!

Flottings med den fine grytelappen som faktisk er FOR fin ( og dyr) til å legge ryggen inntil--- *ler!

Nå har jeg rett og slett ledd og ledd her på kontoret. Telefonen streiker her, og møtet jeg skulle ha er utsatt, så da er det jo muligheter for å sjekke Elin sine grytelapper i arbeidstiden;)

Men sammen med VELDIG GRØNT vintage bølgeteppe og VELDIG GEDIGEN Jesus og VELDIG IMPONERENDE ryddejobb av jakker og sko og VELDIG KOSELIG hylle med pynt både på do og i gangen, så er jeg faktisk veldig imponert!!

Hvem er det forresten som har et sånt Jesusbilde på vaskerommet?? Forventer du kanskje at Jesus skal begynne å vaske klærne dine samtidig som han metter fem tusen med fem fisker og to brød??

Ser ellers at du har malt igjen...
DU er en virvelvind, enten du maler eller bærer rundt på Jesus!
Du kan få komme hjem til meg og virvle litt hos oss--det trengs.
I dag er det sol og jeg skal sy litt.... Det er iallefall planen! Ha en fin dag, hils HAN DER OPPE!

Marianne sa...

jeg tror at til sidst finder Jesus sit rette leje, tror du ikke :-)

Tilonino sa...

Hei paa deg!
Kjekt aa stikke innom til deg, alletid saa koselig innlegg. Ha en fin uke med eller uten gront teppe... Blir kanskje fint i hagen til kalde sommerkvelder.... Kanskje du kan brodere eller hekle paa noen friske blomster i rodt og orange og gult....

Merete sa...

he,he..du må vera den einaste som har eit digert jesusbilde på vaskerommet!! Enig i at det kanskje kan bli litt voldsmt å ha et på eit lite bd eller rett over sofan der ein bruker mykje tid...eller.. stilig lexington-pute! ha ein fin onsdag, Elin :o)

elisabeth sa...

Ler så jeg griner:))
Hos oss er det ingen JESUS på do, og hadde tatt turen dit, hadde nok frosvunnet like mystisk, som han gjorde for lenge siden;)

Jeg har hatt BO her idag, med datakræsj, varer inn, og varer ut, sørpete gulv! Og kontorarbeidet for dagen,skal begynnes på om et par timer...puh!
Men nå skal jeg bli hobby fotograf, så ikke jeg skjemmer ut den nye nettsiden:)

You brighten my day!!!
Og jesus på vaskerommet er kanskje ikke så dumt...

Miss.T sa...

Jesus finner nok plassen sin til slutt : ) jeg synes mormorteppet ditt var veldig fint jeg. Skikkelige vårfarger !!
Ha ei flott uke videre !!

Anna Lisa sa...

Ville bare stikke en liten snartur innom for å ønske en fin kveld og gi deg eit livstegn fra meg. Blir lite bloging nå pga fraværande internett....men imorgå skal mannen min ringe til leverandøren og purre....er blitt lei av å vente. Ha en fin kveld min venn. Du viser fram mykje fint og koselig. Klem

Huset i Hagen sa...

Alltid like hyggelig å besøke deg her. Tror ikke Jesus bryr seg om at han er havnet på vaskerommet. Kanskje jeg skulle hatt Jesusbildet på vaskerommet jeg også og sett om det hadde utrettet noen mirakler der. Det trengs. Jeg er som alltid like imponert over iveren din. :0) Ellers når det er noe stoffer eller lign. jeg ikke er helt fornøyd med så henger jeg det ut i sol og regn og vind noen dager så blekner det og passer litt bedre inn he.he :0) Når det gjelder min anonyme kommentar tidligere så var det pc en som tullet seg så mye at jeg ikke fikk lagt inn noe mer. Fint du fant ut det var meg da. :0) Ha en fin kveld! :0)

Emmeline sa...

MOSES?????

Moses lå i kurven i sivet...
Jesus mettet femtusen....

ELIN?????? HALLO!
Du trenger virkelig å bære litt mer rundt på Jesus for å lære litt av han!!!! Hehehehe....

Hmmmmm-----Lurer på om jeg skal lage en sånn undersøkelse på nett: Moses versus Jesus....hehehehe!!!!!

Når vi først er inne på sånne viktige ting så begynte jeg å tenke i dag...Heter det å RYDDE MED HUL HÅND eller å RYDDE MED HARD HÅND????? Hmmmmm---

Men det LURER jeg altså på, mens Jesus versus Moses--Ja den diskusjonen har jeg allerede vunnet, hehehe!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Å jeg ler...! Hihi, Jesus meg her og Jesus meg der! Var en flott plass han fant seg til slutt da, kan jo være greit å ta klesvasken under herrens åsyn... ;) Ha en finfin uke! Synnøve

Lemi sa...

æ for min del elska d teppet! syns d va flott! ;o)

tinemor sa...

Ikke noe å si på humoren her i huset!
Kjempefin stol og pute i gangen. Jeg har to stoler i gangen og de blir vel brukt, kjekt å ha å sitte på som du sier, så lenge pynten ikke blir "krønsha".
Kjenner meg igjen der......
Ha en fin kveld :-)

Anonym sa...

Ha ha skjønner du ønsker en hjelpende (h)ånd på vaskerommet:)Orginal plass å henge han på:)Ha en fin kveld

Tonje sa...

Så flott du har det hjemmme...det er så godt å få kastet og ryddet inni mellom.Godt med litt variasjon er det også=)

Emmeline sa...

OKEY....Moses versus Jesus er nå postet i et eget innlegg...

Hehehehehe...

Kaste med knallhard hånd tror jeg faktisk jeg ville ha sagt!!!!

Villa Luftslottet sa...

Hei, tusen takk for hyggelig kommentar:) He he, syns teppet var litt artig jeg:)Vårfarge til utmøblene og noen lykter, jo, jeg kan absolutt se det for meg:)
Ha en fin fin dag

Philura sa...

Håller med dig, varför har m,an så många jackor i garderoben? Själv så har jag en massa "bra att ha" och en massa jackor som barnben kan växa i.... Nu utmanar jag dig, här kommer reglerna!

Reglerna är enkla!

*Länka till bloggen du fått utmaningen ifrån.

*Gör ett inlägg om ditt "Bäst och Pest".

*Skicka sedan utmaningen vidare till fem bloggar

Lycka till!

Christinas låvebutikk sa...

Hellu! Du får ta deg en tur...Tekstiler ja bare..jeg har ikke nettbutikk så priser kan du få via mail. Tror nettbutikkene får ta seg mest av sending av varer. Jeg vil ikke overkjøre de. Konkurransen er så stor at jeg holder meg til over disken. Liker det best ,men om noen absolutt vil handle med meg kan jeg sende selvfølgelig,men håper de benytter seg av norges nettbutikker.

Ha en fin dag Elin:0)

BO sa...

Skal til lege kl. 14, så pencilinen kjem flytande på ei fjøl om ca. 2 veker. Håpar du overlever! :-)
Ang. Moses og Jesus, så er det enkelt å hugsa desse fortellingane ved å låna nokre Walt Disney DVDàr. Merkelig, men hugsar Moses historien veldig godt pga. ein sånn kjekk teiknefilm...
Ha ein fin dag, med eller utan pencilin!

Berit T sa...

Du Eli, du Elin, du får nå sagt det, nå har jeg ledd så tårene trillet!!!

Her går det unna, full fart i svingene. Alt det du får gjort, og det virker som det er på null komma null alt du setter i gang også.
Du skulle tatt en tur hit du, for her er det sånn kjekt å ha, og i tilfelle.
Skikkelig flott har du fått det i skap og hyller iallefall.
Men jeg ser for meg når gjestene reiser seg fra stolen, du tar puta, må le igjen, dette var så artig at jeg sitter med et flir hele tiden!!!
Ha en fin dag!!

Lene sa...

Hahahaha... Elin - hva bibelskunnskapen angår, så må jeg si at Emmeline har lest sin lekse bedre enn deg. Men voksen Jesus på vaskerommet er dog mer humant enn baby Jesus i en telysholder fra Ikea. 1 - 1 og uavgjort, sier nå jeg :)

Ha en fin dag :)
Klem :)

Tone Yvonne sa...

Jada!! Underholdenden å besøke deg, ler så tårende triller......

Jesus finner nok plassen sin. Det ville være veldig påtrengende med Jesus på do, kan hende at han ikke syntes det er helt greit å henge på det helligste rommet ;-D Vakserommet er ett alternativ, hva med entreen??? Han var jo god til å hilse på folk ;-D

Du er sannelig aktiv, med rydding og malig og det hele. Men så er det jo blitt kjempefint da :o)Flink er du!!

Jeg kjenner en del menn som har veldig MYE klær og sko. Lurer på om de er blinde for det selv.... Mannen min har dobbelt så mange sko som meg....de er nyere også..... hmmmmm......

Håper du får en fin dag i dag!!

:o)

Anne-Berit sa...

Tror nok ikke det farmor teppet er strikka,det ser veldig heklet ut for meg.Litt av et innlegg du hadde i dag,føler meg litt dum her jeg sitter og gapskratter helt alene,ikke engang Titti er inne,hehe.Utrolig koselig på do hos deg,syns aldri jeg får det nok fint på det lille frimerket av et bad som vi har.Fra det ene til det andre.-Jeg har guttedukken også,fikk dem begge to av min datter for et par-tre år siden.ha en strålende dag,klem fra meg:o)

Helene sa...

Kan tro jeg fikk latterkrampe. Snakk om å få full uttelling. Den der var jo så vittig at jeg nesten må ha den i glass og ramme he,he.
Gi gjerne E. et lite tips. Tror hun hadde kost seg glugg ihjel.

Anonym sa...

Kjære Elin! Det teppet er då heilt fantastisk. Det er ein liten skatt du har fått av henne. Og det er hekle - ikkje strikka ;) Sjekk desse lenkene:
http://rosylittlethings.typepad.com/posie_gets_cozy/2008/03/vintage-crochet.html

http://neisripplealong.blogspot.com/

http://yarnstorm.blogs.com/knitblog/2007/04/scottish_dancin.html

Så hadde eg arva eit slikt teppe, så hadde eg hoppa i taket og jubla så porselens påfuglane og hunden hadde dansa i glaskarmen. Bruk det ute i sommar, eg er sikker på at du kjem til å nyte det!

Så til Jesus. Heilt enig i at slike bilete fort kræsjar med anna interiør-stæsh. Eg kjøpte ein stor jernkors på MH i iveren. Den kom like fort ned frå veggen som den kom opp, he he. Jesus trivst heilt sikkert på vaskerommet ditt veit du!

Nå skal eg straks gjere meg klar for dagens Ikeatur. Er der annakvar dag for tida... Nå hadde dei sendt meg feil skapdører til kjøkkenet, og det går ikkje. Kos deg inne i varmen, klem frå Linda

h.espe sa...

Tji, hi... så du har en rullerende jesus hos deg du. Kanskje ikke så rart da - det har jo nettopp vært påske, og han sto jo opp igjen den 3. dagen....

Heller ikke helt min stil dette med jesuser og madonnaer, selvom jeg ser jo det er vakkert og passer inn hos andre... Er det ikke godt vi er forskjellige vel??

Ha en herlig dag videre, og i morgen er det freddan...

Klemmer :O)

liven sa...

Hei!! du står på du:)
Og jesus på vaskerommet ja det hadde jeg trengt her! Kanskje det hadde skjedd et under med hjelp fra oven!!
Tror de her hjemme hadde tvangsinnlagt meg hvis Jesus hadde kommet på veggen på vaskerommet. Ha en fin dag
P.S. Ligger en award til deg hos meg!!

Karna sa...

Stakkars Jesus, trodde han hadde funent roen etter noen tusen år jeg, men det virker ikke slik nei...he,he....Vaskerommet må jo være det rette stedet tror jeg, så kan han velsigne deg med arbeidslyst i samme slengen ikke sant...ha ha ha

Grip dagen sa...

Neimen Elin, i himmelens navn...
Du har ikke forvist Jesus til vaskerommet!?
Den synes jeg faktisk er for drøy!
Jeg digger slike bilder, og får høneskinn når jeg ser han må henge over et skoskap! Brrr...

Vet du hvor jeg skal idag?? (Ler det med en litt trallende tone, er du snill...) -Til Krim & Krans!
Jeg må bort og levere varene de har bestillt (for en evig het siden...)
Jeg og Tilla skal også på besøk og bli skjemt bort litt.
Pappa skal på handel med ei som snart har bursdag.

Ha en fin dag videre. Snakkes.
Marit

Lemi sa...

gi bort teppet ditt? e du galen? hadde vært nokka å slengt over sofaen her hjemme, da sku du sett min kjære når han kom inn døra! men tar gjerne imot om du e så gavmild ;o) blir vel min pay it forward-gave d da ;o) knis

klem ps: e no ikke allti så enkelt å holde rede på d der me moses/jesus..

Fru Fjeldhammer sa...

Likte den setningen med å ha jesus på fanget når man drit.. *LOL*

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Challenge og Award til deg inne på bloggen min, :o)))))))))
Klem

Bestefars Verksted. sa...

Hei Elin,så du har puttet inn duracell-batteriene igjen,ser jeg......i farten,som alltid....med eller uten Jesus på slep !! Han er ikke særlig fremtredende her i huset,heller...og ikke ser jeg en eneste madonna i mils omkrets.......føler ikke at de er "helt meg"......så sånn er det med den saken ! Enig med deg at det teppet var litt vel "mye".......jeg likte de to lyseste grønnfarvene,men resten ble litt tøfft for meg....hihii :O) Likte forresten grytelappen din ,også....... :O) Kos deg videre,og ha en fin morgendag !!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha ha, Moses du og !!! tror jeg dauer av latter
Hilsen meg som nettopp har vært innom Emmeline.
Klem

ChatrinesLiving sa...

Stakkar jesus da... tenk han ble satt inn på vaskerommet...
Jaja, ikke alle kan komme på de "finere" plassene;) HEHE;)
Grønne "vintage" teppet ditt var jo bare rå-stilig da!!!!
Hekler jo bølger selv, til den store gullmedaljen,ser ut for at jeg hat overdimmensjonert meg litt *kremt*... Du skal se det blir ferdig en vakker dag;)
I dag her jeg vært på en bitteliten shopping tur, tenk jeg fant green gate... en eneste bitteliten butikk i byen selger det. Å da MÅTTE jeg jo bare ha litt sånn små-stæsj med hjem;)
Bare jeg får lønning nå, så blir det vel en tur til;)
Kos deg i kveld med ny-rydda hus!:)
Klem fra chatrine:)

Lemi sa...

se bare bort ifra den delen om pay it forward på min forrige kommentar hos deg, va en smule forvirra, e jo ikke inne hos deg æ har svart på pay it forward ... tullsjur... ;o)

har sendt deg mail no..

klem

mali-mo sa...

Slår meg sammen med Emmeline og satser en femmer på årets innlegg jeg også, fnis. Må si den Jesusen din er litt mer prangende (kan man si det?) enn min. Din "tar" jo rommet på et vis, mens min står i en eng og ser mere from ut hvis du skjønner (igjen-kan man si det?)

Det teppet var veldig spesielt som de fine fruene sier i reklamen. vet ikke helt om jeg er så begeistret for fine fruer, men en morsom kommentar er det. Og et godt uttrykk hvis man tenker over det.


Ryddingen var imponerende, om enn ikke like inspirerende som den burde være. Mitt vaskerom er foreløbig bare altmuligrot-rom og jeg river meg i håret og fortviler uten at det hjelper noe særlig. Men når eksamen er over, da...

Olstad sa...

He he jeg ler litt av stakkars Jesus som ikke finner roen.

Ville takke for gratulasjonene i fbm at jeg fikk prinsessen.

Ønsker deg en kjempe fin helg.

Lemi sa...

ok no bl d vel mange innlegg fra min side, men satt stille og fredelig(les humra og lo høylytt) inne hos emmeline, og så sku æ lese kommentaran på innlegget hennes, og der sto d jammen nokka om meg og min forelskelse i farmorteppet ditt. måtte lese d t min kjære og no glede(les:grue) han seg t å finne ut korsn d teppet kan se ut, for æ har altså ikke vist d t han ;o) må være på den safe sia vettu, han e ikke kjent for å like d samme som meg...

klem

Mia sa...

Du og du, Elin! Du er deg selv lik! Like effektiv, som får han stakkars Jesus til å vandre hvileløst i hjemmet ditt, på leting etter et passende sted... Men vaskerommet da, kan det muligens være et egnet sted for han...? Og så farmorteppet da... det var grønt, det! Men grønt er jo håpets farge (er det ikke det...?) så det må da vel være håp for teppet (og for Jesus) vel...?

Emmeline sa...

Har du allerede fått gave fra hemmelig venn?????????????

Det har du iallefall skrevet på IGA siden, men hvor er bildene??

Ser også at du har blitt utfordret av flere til å vise det du er mest fornøyd med i huset ditt og ikke minst det du er MINST fornøyd med-hehehe........

Jeg ser med andre ord VELDIG frem til de neste innleggene fra deg frøken:) Denne Jesushistorien har visst moret mange:) Fikk en telefon fra en venninne som hadde kost seg veldig gitt!!!

Ha en fin kveld Elin, gleder meg til dine nye innlegg...TUDELU!

Marte sa...

Å jeg må le!! Av både deg og Emmeline!!
Dere er noe for dere selv;)

Dere burde fått "you made my day"-award til tusen!

Ha en knall helg!
Klem fra marte

Goa sa...

Hej! och tack för din hälsning..:)
Kul att hitta hit...många vackra fina saker och en fin blogg!

Ha det gott och fantastisk fredag..:)
Klem...

Lena sa...

Du Elin du er ikke sann:):)
Jesus er stadig på flyttefot hos deg!
Jaja, han finner nok sin plass til slutt, med din hjelp går det nok greit!
Du skriver så utrolig bra, jeg får meg mang en god latter hos deg:)
Glad for at jeg fant denne bloggverden, jeg koser meg masse her inne:)
Håper du får en strålende helg!!
Klem fra Lena

Lynetmor sa...

Hei, innom for å ønske deg en kjempe fin helg :-)
Den puten var kjempe fin, for fin til å lene seg på he, he. Og så fint som du har det på do. Her er formen litt bedre, er hjemme fra jobb, men prøver å pusle litt inni mellom for skal ha barne bursdag i morgen. Klem

happymajsan sa...

Inte snällt sagt, hoppas att den som lagt ner allt arbete med täcket inte läser detta, skulle nog göra ont.

happymajsan sa...

Inte snällt sagt, hoppas att den som lagt ner allt arbete med täcket inte läser detta, skulle nog göra ont.

Anonym sa...

hvorfor ikke:)