mandag 31. mars 2008

utfordring:O)

Kjære alle sammen.

Tusen takk for alle kommentarer som jeg har fått fra dere.

Jeg har aldri i mitt liv fått så mage mail og telefoner fra ”ukjente” mennesker som jeg har gjort denne helgen. TUSEN TAKK.

Når det er sagt så har det kommet noen interessante teorier fra noen av hendvendelsene.

Den ene går ut på at den ”anonyme” innringeren, er butikk innehaver og egentlig bruker både oss og nettbutikken som kontaktet meg, til å sverte Molly`s Heaven.

KVINNELIST;O)

Vel nå legger jeg denne saken til side for min og andres del.


BEST OG PEST

Jeg har blitt utfordret av denne dama til å fortelle og Best og pest.
Detter er ikke pest men best....glass klokker i alle varianter...denne er favoritten.Puter....men disse er nr.1 hjemme hos meg.
Fikk to av disse av mannen og prinsessa til jul, etter å nesten oppført meg som en 5 åring i butikken.
Tror aldri at jeg har sagt til noen " jeg ønsker meg slike av hele mitt hjerte, og ønsker meg ikke noe annet". JEG ER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BARNSLIG.

Men iallefall putene ble mine. Det var da jeg skjønte hvorfor ungene gjør det....det funker.
Skilt i alle varianter. Dette har Marit laget og passer perfekt på soverommet.
Loppemarked servise med roser på, desidert min favoritt.

Dette er rett og slett bare vakkert. Dette blir altfor lite brukt til å være så flott.
PEST:

Når mine hvite døerer blir dekorert med hester i alle varianter. Man kan jo nesten ikke se at døra er hvit. Jeg plukker av og hun klistrer opp igjen. Jeg har gitt opp og lukker enten døra helt opp slik jeg ikke trenger å se det eller så lukker jeg
øynene.Disse skal heldivis kastes på skraphaugen dette året.

Ble kjøpt på en byggevarekjede i mangel på sitteplasser ute.
Akkurat da var det perfekt for det fulgte med puter i prisen.
Og de var ferdig ferdig lakket.

Men lakken begynte å skrelle av innen en uke og putene gikk i oppløsning. Jeg har pussa og lakka mer på disse enn noe annet i hele huset.

Å til slutt. DENNE............ Planen av for 10 år siden å male den men det har aldri blitt noe av.

Siden den ikke har noen form for tilknyttning til min familie, men det er tilfeldigheter at den er hos meg så sliter ikke med å gjøre det.
Enten må den males nå ellers så ryker den rett ut.


Jeg utforder alle som ønsker å bli utfordret videre.

Ønsker dere alle sammen en fin dag.

Masse klemmer fra Elin:O)

23 kommentarer:

liven sa...

Hei!! Førstemann i dag?? Hvis jeg skynder meg å skrive nå!!
Nydelige best ting...er på jakt etter osteklokke jeg. Må visst ta meg en ordentlig runde nå!! Fin pute....barnslig ja! Hi hi...lurt å være det avogtil!!
Pest...når du sier du har lakket og pusset og det blir ikke noe bra. Da er det vel sånn. Så helt grei ut på bildet:O)
Har du virkelig tenkt å male kisten??
Den er jo gammel og sikkert verd en del. Vil du ikke forsøke å selge den da?? Få noen kjekke kroner for den? Jeg ville forsøkt det først!!
Ha en fin dag Elin:O)

liven sa...

Har zoomet litt her....ser jo ut som den er fra 1854!!
Det er jo antikvitet....hør nå med en brukthandler eller antikvitetsbutikk!!
Kan være du blir rik på den kisten.....men da får du jammen dele litt med meg!!
Du kan jo selge den med innhold:O)

Karna sa...

Er du gal menneske, du maler ikke en rosemalt kiste, da legger du den ut på Finn, og får MANGE penger for den istedenfor, for det får du nemlig!! Siden du oppfører deg som en 5 åring, så får jeg oppføre meg som en mamma...HA HA HA

Jeg har svart på samme spørsmål i dag jeg også, og huset kryr av pester i alle varianter, men hvor mye skal en egentlig innrømme!?!? fniiisss....

Jeg har hørt på hestesnakk i hele helgen, og det er plenty nok for meg, og ikke minst alle hestene som jeg bare MÅ se på i forksjellige varianter på youtube...er det mulig!?!

Skjønner godt du fikk mange tilbakemeldinger ang den saken, var ikke så veldig vanskelig å vite hvem det var heller, måtte inn og sjekke om jeg hadde linket dem, men det hadde jeg heldigvis ikke, hadde jeg hatt link, hadde den blitt fjernet sporenstreks!

litenIda sa...

Heisann, hoppsann!

Ble litt overrasket da jeg leste forrige innlegg.. Finnes det virkelig voksne damer som oppfører seg sånn..?!? Jeg er helt enig med deg - bloggen er personlig, og her må man få lov til å gjøre som man vil. Så det så! :)

Mange fine best-bilder!
Må si meg enig i det tidligere innleggene om kisten.. Dersom du ikke har forferdelig lyst til å beholde kisten, foreslår jeg at du prøver å selge den. Helt sikkert mange som kunne tenkt seg kisten. Og så kan du bruke pengene på noe DU har lyst på i stedet! Uten at du må mase deg til det..! ;)

Ønsker deg en fin ukestart! :)

Helene sa...

Alvorlig talt Elin, har du ikke hørt om finn.no...Legg kista ut for salg og tjen deg endel kroner. Du kan helt sikkert få nye hagemøbler og mere til for den:0)
Tror det hadde blitt litt for mange pest dersom jeg hadde laget et lignende innlegg. Skrekk og gru!!

Anita sa...

Ble nok som mange andre litt redd, når du så du skulle male kista!! Gjør som anbefalt!! Kjenner jo Finn du også som de fleste andre;o)Nå skal jeg sjekke KArnas pest og best!

Emmeline sa...

Kisten må selges; og utemøblene må males hvite....IKKE NOE ANNET!! LOV DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DU må ikke kaste disse utemøblene iallefall, de er jo fine i fasongen!
Syns Karna kledde godt å være mammaen for deg og du er liksom femåring??? hehehehe....
Jeg hadde ikke tenkt å legge ut noe innlegg i dag, men hmmmm kanskje jeg må beste og peste litt?

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Hei elin.
NEI du må ikke male denne gamle kisten.Den er jo så fin som den ER.
Hvorfor skal du kaste hagemøblene dine.Viss di er gode å sitte i synes jeg du skal male dem i lys farge,trenger ikke være hvitt det er mange lye fine nyanser.
Ellers fine best bilder.
Ha en fin kveld og klem fra meg

Gunhild sa...

Helt enig med andre her. Kista MÅ ikke males. Du kan få mye for denne hvis du selger den rosemalt.
Er litt enig med deg når det gjelder hagemøblene. Det er grenser på hvor mye en skal holde på med å pusse de opp. Vanskelig å få tak i fine puter som passer er det også. Jeg hadde selv noen som jeg hadde malt hvite, ga de etterhvert bort for å slippe å ha mer styr med de.

Magdalena sa...

men kjære deg, den kista må du ikkje male!!!
Guri for ein vakker asjett, "stavangerflint" ? nostalgisk, liker sånt...
Ja legg fra deg den der tetefonsamtalen, reis deg og gå videre,- vi er mange som støtter deg! :O)

Tone Yvonne sa...

Det meste er vel allerede sagt denne saken, men jeg slenger meg på : FINN.no for kisten og mal de utemøblene hvite :o)

Ha en fin mandagsvkeld :o)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann!

Kjempefint med osteklokke, og Count your blessing skiltet er kjempefint.
Utemøblene kan (MÅ) du vel male hvite! De blir så god som ny!
:O)

Ha en fin uke!
:O)

mali-mo sa...

Når det gjelder best: Den glassklokken din falt jeg helt for! Sååå fin!

Kan også si meg enig i den ene pesten din, hihi. Må si du er en grei mor! Jeg har holdt på i et år med å pusse opp våre gamle trefyllingsdører, og det har jammen ikke vært bare moro. Kjedelig arbeid! Nå liker jo jeg både hester og hvite dører, men jeg får håpe at dersom lillegull fatter interesse for ponnyer så holder hun plakatene inne på rommet hehe.

Ang. innlegget under så så jeg det nett no. Må bare kommentere litt og si at jeg ble ganske rystet. Jeg fikk med meg Molly's innlegg da hun skrev det, og trodde vel at den saken var over da (tror jeg tok det som en selvfølge at personene det gjaldt tenkte seg om og gikk litt i seg selv). Antagelig er jeg litt naiv ;)

Å lese at du er blitt oppringt hjemme ut fra hvem du linker eller ikke linker er jo direkte usmakelig. Som andre også skriver, er man vel på bloggen fordi det er kjekt? Ikke fordi livet står &faller med det? Man må da ikke ta seg selv så dødsens alvorlig her vel? Og man linker da søren meg hvem man vil!!!

Det er tydelig at det er noe som ulmer under overflaten og at noen ikke har det helt godt i seg selv når de kan opptre slik ovenfor deg. Får håpe du ikke tar det inn over deg. Har iallfall ikke oppfattet at du har gått over streken på noen måte. Vil ellers tro at å sjikanere mennesker over telefonen er ulovlig.

Jeg kjenner ikke deg Elin, men jeg sender deg en stor bloggeklem.

Lene sa...

Uffameg... Jeg synes virkelig det du innleder innlegget med (måtte også nedenunder å lese) høre pest ut! Har selv ikke fått med meg essensen i det hele - kanskje like greit. Fornuftig, som du skriver å velge å legge det bak seg.

Hest er da ikke pest i det hele tatt - ti ganger værre med Iron Maiden og puppedamene som tapetserte ungdomsrommet da min sønn enda bodde hjemme.... ;)

Og hadde det ikke vært fordi jeg føler meg overvåket av Jesus her inne på bloggen din, så skulle jeg jammen rappa med meg den osteklokka di. Putene er også heeelt skjønne.

For ikke å snakke om den nydelige rosemalte kista di, hihi.... Jeg har også en sånn stående. Meningen er å bruke den til oppbevaring av sengetøy på soverommet - etter noen omanger med hvitmaling... Det tar bare litt tiiiid......

Jeg håper all support og støtte fra massevis av flotte bloggvenner har overdøvet kjedelige opplevelser.

Ha en fin kveld, Elin :)
God klem fra Lene :)

Miss.T sa...

Flotte best ting !!!
Enig i pest tingene..men den kista de kunne fort blitt forvandlet til best !! kan romme mange skatter en slik stor kiste : )
All sjokoladen til husmora : ) hehe...

Nette sa...

Flotte bestiser her ja...og den hestedøra ja...den har vel sin sjarm? hehe...

tinemor sa...

Ja, osteklokker får man liksom ikke nok av. Jeg har det samme med lykter også.
Men den kisten din selger du til en antikkhandler vet du, og får en god slant for, som du kan kjøpe flere osteklokker for.......

Kreoline sa...

Hei på deg Elin, du MÅ ikke male kisten, har en lignende selv, de er nydelige, selg den hvis du ikke vil ha den. Så til innlegget under, alvorlig talt, går det an, stakkars deg. Har ingen peiling på hvem dette er, men for en oppførsel. Det er godt at det er du som bestemmer over bloggen din, og INGEN andre. Det viser vel også at det er hard konkurranse på nettet, som du sier, må den beste overleve. Håper du ellers har det bra, jeg for min del har lagt bloggingen på hylla, har ikke ork og overskudd, kanskje en vakker dag. Sender deg en mail i morgen, ha ein flotte dag, så får du ein store trøsteknib fra meg. PS: kjekt du har savna meg, varme det vett du.

Dans på roser... sa...

Hei!
Fine ting du viser.
Jeg er enig med deg i at rosemaling ikke er spesielt lekkert.
Istedenfor å male over den, kan du selge den til en antikvitetshandler. Datoen er anno 18 et eller annet... det kan bli penger av det, Elin. Penger til å kjøpe deg den kurven fra House doctor og mye mer.... lønnsomt, tror jeg. De koster flesk på messe i vikingeskipet på Hamar f.eks. Ha en fin dag! =)

Dans på roser... sa...

Oooops... ser ved nærmere ettersyn at det var flere som rådet deg til å selge kisten. Jeg leste ikke alle de andre kommentarene før jeg kommenterte selv.......regner med at du har skjønt poenget nå...
sorry....

Karna sa...

God morgen Elin, du er en av de "heldige" som får gave fra meg, og jeg har allerede funnet ut hva du skal få....ikke vist på bloggen enda altså, serviettene er til Jillpastill som var første mann.
Kan du sende meg en e-post med adressen din, så skal jeg få sendt deg gaven i løpet av uken, må smi nå mens jernet er varmt...har fått en plutselig (og sikkert forbigående) energi...

min e-post: post@bjoroey.no

Malin - I min trädgård sa...

Vilka vackra bäst-bilder! Glaskupor är så vackra...

Ha en skön helg!

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk