fredag 28. mars 2008

Emmeline hadde rett. 1-0 til deg min venn.
Jesusen min har vært et "hot" tema de siste dagene.

Han har blitt omtalt privat og i blogglandia.
Så nå er jeg ikke lite stolt over å ha han på vaskerommet.
En kjendis JESUS.

I går ringte min mor fra Spania for å spørre om han hang der enda?, så jeg trodde et lite øyeblikk at dama hadde gått over i de perverses rekker.

Nei da, hun mente Jesusen min....

-Henger han på vaske rommet enda?

-Ja da han henger nå her å følger med på at klesvasken går riktig for seg og samtidig så fungerer han som vakt over familiemedlemmer som ikke tar av skoene når de kommer hjem.

De får da kjapt et lite dunk i hodet med hyrdestaven hans.

Å så kommer 1000 spørsmålet fra henne.

- Det blir ikke for fuktig for han der på vaskerommet?

HALLO!!!!! Det er JESUS du snakker om.....den eneste som jeg har hørt om som har kunne gå på vannet. Hvor bekymret blir man over litt fuktighet da???


Jesusen har satt lys på hvor dårlig jeg egentlig er i bibel historien.

Emmeline mente at det var Jesus som delt ut fem fisker og to brød og matet en hel bataljon av mennesker. (etter mitt hode hadde dette ikke vært nok til at jeg og Marit hadde blitt mette en gang)
Jeg mente det var Moses.....jeg kan konstatere etter å ha fått telefon fra mamma og tekstmelding fra min søster at jeg hadde IKKE rett.

På toppen av alt hadde min søster rådført seg med tre personer bare får å være på den sikre siden.

Etter den floppen innser jeg at jeg bør sette meg inn i bibelen og dens historie.

Her har jeg mye å lære....kansje det kan ha noe med at jeg sovnet i kristendomstimene eller når jeg egentlig skulle ha konfirmasjons undervisning så snek vi oss bort for å røyke.

Å hvor var Elin når alle de andre fra åttende klassene reiste på komf leir???
Ingen som vet- ingen som vet!
Jeg var nok ikke den mest aktive når det handlet om dette temaet. Dermed var jeg veldig aktiv å diskutere siste nytt, hva som skulle skje i helga og hvordan vi skulle skaffe oss en 10 pakning med prince mild på deling.(Og vi var 3 stk)

Jeg var også veldig aktiv råner....runder etter runder og timer etter timer ble brukt på i sitte baksetet i en svart matt Acona med dritfine felger og frontspoyler og en Rød Manta med dritfint sjalusi....

Det gikk i Poppy for alle penga samt Gyldne tider og Alannah myles . Black Velvet vel og merke.

Jesus og jeg tar timer i leksjon "bibelhistorie" på vaskerommet. Vi sitter nå der og prater og prater. Han forteller den ene historien etter den andre men du verden som han lyger! Jeg sier ikke noe, i fare for å såre den gamle mannen. Men lar han bare fantasere.

Emmeline har også snakketr om at Moses lå i en siv kurv og duppa på Nilen.

Tenk å bruke en kurv til det og ikke heller legge et at de nye teppene fra Green gate oppi.

Det hadde nok sett mye smartere ut enn at denne personen lå skviset nede i en kurv. (lurer forresten veldig på om kurven kom fra House doc. for da er det nok en slik som jeg ønsker meg)

Vel vel nå er jeg på god vei til lære litt mer om Jesus og moses men jammen har jeg lært et par triks også de siste dagene.

Hvis du vil inn gjennom perlepoten å føler at du nok ikke er den som er første valget av sjefen sjøl så kjøp deg en ski boks på Finn.no.

Helga går nok med til å finne en passende skiboks på finn og kose meg med familien.

Ha en super og velsignet fredag.

E:O)

Jeg har fått en utfordring som jeg egentlig skulle ta i dette innlegget men så har jeg ikke fått tatt bilde av den styggeste og den fineste tingen i heimen min. Så det skal jeg gjøre i morra.

25 kommentarer:

elisabeth sa...

hahahahahaha....
ja det er godt å kunne riste litt liv i almmenkunnskaper:))

Og du; Alannah Myles, jeg har faktisk alle cd'ene hennes, men BLACK VELVET er jo bare en klassiker...sukk! Kjøpte den på kassett den gang...haha
Den og heart I don't wanna make love to you, eller noe sånt...hehe
Gyllene tider...sukk, ja;)

Nå skal jeg legge inn noen nye bilder fra butikken, jeg lurer litt på om de fototalentene forsvant med BO...hehe;)

Ha en velsignet aften;)

Merete sa...

he,he..mykje styr med jesusen din på vaskerommet!! men artig lesing for oss andre her. kjenner meg litt igjen på kva du bedreiv helgene med...var kun slikt som betydde noko og slett ikkje skule osv... burde vel kanskje hatt nokre leksjonar eg og saman med deg og jesus på vaskerommet ditt ;o)
Ønsker deg ei fiiin helg!!!

Bestefars Verksted. sa...

Skulle bare innom deg for å ønske deg ei fin helg,men det ble jo rene kristendoms-timen.......sikkert en menig med det,jeg tegnet meg jo tross alt igjennom alle de timene på skolen...samt geografi-timene.....!! Råning har jeg også deltatt aktivt i,i baksetet på en sølvgrå Honda Accord !!! Med alt fra Modern Talking,til TNT,i spilleren.....det var tider,det !!! Likte Alannah Myles også,det var den gang man visste hva gruppene het,nå er jeg jo heeeelt på jordet...jaja,koselig å mimre :O) Du får kose deg (på finn.no) i helgen da,og pass nå endelig på at Jesus ikke blir fuktskadet......hihi.....:O)

MODERN COUNTRY sa...

Ha en riktig fin helg Elin!!

Klem Aina

Marie sa...

Festleg innlegg. Du har litt å lære ennå ser eg, hehe. Du har sansynlegvis ein "fasit" ståande i ei bokhylle du også. Svaret står nok der :)

God helg :)

Anonym sa...

Tenk om dem bare kunne blitt enig om hvilken dag Han virkelig døde...Heldigvis er de nå enig om når Han ble født,så vi kan ha den dagen spikret fast:)) Ha en super helg,Elin

Verkstedet sa...

det blir vel ikke så dyrt med skiboks for deg, og du og marit kunne vel delt med noen tildaer??? hvis jeg ikke spiser alt for mye av påskegodtet vi hamstret på halv pris kan jeg kanskje spleise med dere, dog må jeg sikkert betale litt mere enn dere;)
du kan evt komme i min neste krl time på skolen;) en del jeg må ta opp med deg der.....kremt....;)
du er en liten luring;)
nå har vi drukket deilig smoothie og ser norske talenter emd de små:)
endelig helg! trengs her i huset!!!!!!!!
masse klemmer til deg!!!
God helg!!

Anonym sa...

hihi koselig å ha noen å snakke med når man driver å stryker da, og ikke mange som har en så interessant stryke partner heller da! ;-) Kos deg med "bibeltimene" !! Klem Monica

silje-sin sa...

For et HERLIG og morsomt innlegg:) En fuktig Jesus,den var fin:) Ønsker deg en FLOTT helg:) mange klemmer fra Silje.

Tone Yvonne sa...

Johoooh....
Lærdommens veier er uransaklige, eller var det han andre??? Håper Jesuen trives på vakserommet :o)

Angående nytt kamera og det å ta bilder; vet ikke din kjære at utstyret er vikitg for å få maksimalt ut av opplevelsen??? Selvfølgelig er det ikke deg det er noen galt med!!!!! ;-D Du trenger bare noe nyere å leke med....

Black Velvet - har ikke kommet over den sommeren ennå jeg....., men råning var jeg aldri med på ;-D

Ha en velsignet fredag du også :o)

Ps. La plutselig ut nytt innlegg jeg da :o) ekstremt kjapt til meg å være.....

Miss.T sa...

Haha.. du skrive så grevli bra Elin !! ler meg ihjel.. * for fuktig for Jesus der inne * : )
Kjenne meg igjen i det der med komfundervisningen ja..

God helg !!

AMEN

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hahahahaha, du Elin - du får jammen sagt det !!
Ascona og råning ja, det var tider det !! C",) ......tiden går fort!

God helg min venn !

Grip dagen sa...

Nei, Elin. Du var nok borte den timen de lærte om Jesus som gikk på vannet. -Og kanskje er det et par ting til fra kristendomstimene som har gått deg hus forbi...

Tror du har klart deg godt, jeg. Du har da fått med deg mye annen lærdom. Du har en kommentar om de fleste tema, er min erfaring...

Goooood helg!!!!
Klem fra ho i lia.

(PS. Det hjalp å ha på kjole. Føler meg mer fjong og frisk...)

Hulda sa...

Fint det ordna seg til slutt da. ;) Her skal det også såes, i morgen, er planen.

Emmeline sa...

Tja jeg er ikke sikker på om jeg har vunnet enda??? Hehehehe....
Tror jeg må tenke litt på et nytt veddemål?? Men dette Jesus Moses veddemålet var omtrent det enkleste jeg har vært med på.... For jeg er jo lærer vettu;) hehehe!

Men RÅNE???????? Det har jeg ALDRI gjort i hele mitt liv! Jeg må nesten bare le av deg med den råningen din? --og deling av 10 pakning røyk?? Skjønner jo nå at det må være noe spesielt med disse indre bygdene på Sørlandet... Det kan virke som om man enten må være cowboy eller frelst?? Og du valgte livet som cowboy??? hehehe.
-og takk og lov for det; for da kan vi hygge oss på bloggen med Elins cowboy underholdning!!

Etter å ha tenkt meg om er jeg forøvrig litt enig med din mor; tiltross for at Jesus var god på å gå på vannet så kan det jo være vanskelig for han når det bare blir fukt rundt omkring...
Det er vanskelig å gå på fukt tror jeg. Faktisk mye vanskeligere enn å gå på et skikkelig vann!!!!! Så lov meg at du følger med slik at Jesus ikke går i fuktoppløsning..

Nå sitter jeg faktisk på stuen, foran tv og kommenterer... Det er ikke så lett som jeg hadde trodd. Anne Grosvold brøler i bakgrunnen mens mannen min snorker som en hval. SUKKK---- det er jo bare helt umulig å få ørens lyd.

Jeg gleder meg enda til å se vennegaven; legg den ut på din egen side først og så kan du prøve flickr prosjektet etterpå...

Og så gleder jeg meg til verst og best bildene--hehehe. Det aner meg at det blir en høydare. Ha en fortsatt fin kveld ELin--blogges:)

Emmeline sa...

Jeg har tydeligvis gått glipp av noe her hos deg??? Not good...

Jeg er så TREIG.... Har sendt gaven min først i dag; flere dager over fristen ( skamme skamme) Bra at jeg ikke har fått noe selv enda.
Hehehehe...

Sist gang fikk jeg av en blogger som jeg aldri har besøkt og hun har aldri besøkt meg heller *ler.
Og det morsomste var at jeg ikke skjønte hvordan den drikken hun hadde sendt skulle tilberedes, så jeg spurte henne om det..to ganger..men hun svarte jo aldri. Så her ligger tomtesnurren ubrukt i skapet *ler....
Håper kanskje at jeg får en ny hemmelig venn i år????

♥ Carpe Diem ♥ sa...

God helg til deg Elin.

Emmeline sa...

Hemmelig UVENN er vel ganske dramatisk syns jeg...hehehehe

Send det styggeste du vet til den kjipeste bloggen du har sett:)

Hehehe--- Jeg har sett noen sånne kjipe politiske blogger. Tror de hadde blitt veldig overrasket om jeg plutselig sendte dem en syttitalls plastikkbolle fordi jeg var blitt deres hemmelige uvenn??

Har forresten funnet gaven din--- fin påskegave, men den er vel spist opp kanskje???

Karna sa...

Herlige London, den Jesusen setter igang diskusjoner ser jeg...jeg tror han har det godt på vaskerommet ditt jeg, må nå tross alt være bedre enn å henge på korset ikke sant?!?!?!

Ha en fin lørdag, tror jeg må se etter en skiboks jeg også, bare for å være på den sikre siden...he,he...

Nette sa...

Heheheheh....dåkker e så artig asså!!! Nå får vi faktisk frisket opp i bibel-glemme-boken alle vi som trenger det samt ledd oss halvt ihjel:))) 10 Prince Mild på deling ja...og Alannah...det var tider det...

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Jeg må bare le.. Masse jesus prat for tiden!!
Ha ei flott helg videre Elin!
Og ja velkommen hit skal du være!! Ha ha!

Zizzi Molde sa...

Jeg kan ikke annet enn le av deg, altså. Og moren din, den kommentaren skulle jeg gitt MYE for å være vitne til, tror jeg hadde t...a på meg av latter.
Kos deg med jesus og skiboks i helgen, jeg setter STor pris på dine herlige innlegg.

Klem fra meg

Donnas Verden sa...

hei hei

Det er kjekt at vi andre kan lære litt også:) He he . Husker ikke mye av det der jeg heller. Gøy at du og jesus har private leksjoner da, slik at du blir litt oppdatert:)

Ha ei fin helg

Lemi sa...

godt at d ikke råde like stor forvirring lengre på d feltet, altså jesus/moses.. ;o)

å den tlf du har fått, må no bare si; herrejemini kor mye rart som skjer i verden! ikke meir å si om den saken, enig me deg forresten..

ha en strålende fin lørdagskveld!!

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra