tirsdag 25. mars 2008

Tirsdag :O)I dag snør det og hva passer vel bedre enn å kose seg innendørs i dette været. Jeg fungerer jeg som reservemamma for en liten gutt på 7 måneder.
Så mellom støvtørking og diverse klesvask så duller jeg med Asle.
Å gud som det dulles og synges. Hadde noen hørt meg hadde de nok trodd at jeg var gal.


Jeg har flytta litt rundt på ting.
Vinduet har nå fått plass inni vitrineskapet og passa bra her.
Jeg pleier vanligvis ikke å brenne lys inni skaper men for andledningnen så ble det tent....dermed glemte jeg det bort og lukka dørene etter bildet var tatt. Smart!!!

Jeg har ramma inn noen nye svart hvitt bilder som jeg hadde liggende, de var alt for fine til å ligge bortgjemt i en skuff. Dette har kommet opp på kjøkkenveggen.

Synes det er et koselig bilde og det kom til rette i en en av mine svarte rammer.
Denne er så dekorativ at denne får stå fremme på kjøkkenbenken.Videre i dag skal det vaskes enda mer klær og lages middag. Med alt det snopet som ble dyttet i trynet i påska så blir det noe enkelt og magert.
Å ikke minst masse grønnsaker.
Til min families store begeistring så blir det pølselapskaus.

Nei folkens nå må jeg støvsuge hundehår og begynne på middagen.

Ømsker dere alle en flott tirsdag.

Masse klemmer fra Elin:O)

24 kommentarer:

Helene sa...

Hei
Så du er hjemme igjen og i full sving.Håper ikke hunden snøser like mye enda som da du viste bilde på blogen he,he
Her har jeg akkurat koblet til en ny bærbar pc til nettet. Håper det funcker som det skal.
Skal bli deiligt å sitte i stua og blogge. Før har jeg vært nede i første etasje, og det er jo en smule usosialt.
Merker at det ikke er "min" gamle pc jeg bruker. Knoter og sliter litt. Det er utrolig hvor hjelpeløs en blir bare man skal bruke en annen pc enn den man vanligvis bruker. Vi er vist noen vanedyr.
Du får ha lykke til som barnevakt. Det virker som om du koser deg med sang og husarbeid ;0)

Emmeline sa...

Tudeluen:)

Koselig å få hilsen fra deg...
Var akkurat på vei til å gå hjem, men mann og barn er på ski på fjellet...Dermed drøyer jeg det litt og stikker litt innom på bloggen, og der hadde du også vært. GØY!!

Ser at jeg har gått glipp av mange fine innlegg i løpet av påsken--må bare si ( før jeg glemmer det) at det var et knallfint bilde øverst i innlegget ditt i dag; blir så inspirert til å gå hjem for å rydde og vaske når jeg ser sånne flotte bilder!!

Vel vel--Emmeline er tydeligvis litt lam i hodet når hun ser etter feile hus, men men. Bra jeg ikke tok bilde da, eller gikk innom for den saks skyld--hehehehe!! Det kunne jo lett bli pinlig....

Har ryddet på kontoret i dag; og etterpå tok jeg en liten rydderunde på bloggen. Nå er det lenge siden sist. Noen veldig få har gitt seg--men fire ganger så mange har kommet til siden sist jeg ryddet i linkene mine.

Hmmm---Hvor mange linker har du egentlig??? Jeg har kommet ut av tellingen men jeg tror faktisk at du har flere:) Du imponerer meg med at du klarer å legge inn nye bloggere jevnt og trutt--jeg må bare ta alle i en stor haug sånn innimellom...Det er UTROLIG hvor mange nye bloggere som har kommet til, og det blir stadig flere. Og jeg klarer ikke lenger å holde tritt..
Skulle jo ha besøkt flere men jeg har ikke nubbesjans faktisk!!

Jeg er litt nysgjerrig på hvordan du gjør akkurat dette??? Har du en daglig bloggerunde?? Eller ukentlig?? Eller??????

Skjønner at du har det travelt med å passe barn i dag, hehehe...
Det er bra det Elin---så husker du hvordan det har vært tidligere.
Jeg er i grunnen litt glad for at jeg har mer enn ett barn... Da trenger man liksom ikke være så god mor ( hehehe) man kan bare si; Gå å lek med din søster, eller gå å lek med din bror.... Men hvis du setter igang med en ny baby nå så vil det trolig ikke være så lett å si til lille Prinsessa at hun må gå å leke med babyen;)
Middag og bussturen hjem ( grøss og gru for det siste venter..) Du må ha en deilig ettermiddag. Kanskje dere har like deilig sol som vi har ?? Klem

Emmeline sa...

Å fyttikatta så lang den hilsenen ble????? hehehehe

Emmeline sa...

Rettelse:

Gå og lek med din søster eller gå og lek med din bror heter det.............

Bare for ordens skyld, ellers klarer jeg søren ikke å komme meg på bussen---kommer til å irritere meg over den skrivefeilen hele turen hjem;) Galskap!!

Magdalena sa...

ja tenker du har nok å holde på med idag....
takk fot titten hos meg!
nydelig lysfat i forrige innleg...
linker deg :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei snuppis !

Høres ut som en herig ettermiddag :) Og bebbis , kos:=)

Her er det jobb frem til 20.00
Her har det jo også snødd endel kan man si.....så sørlendingene er vel ikke akkurat de mest handleystene i øyeblikket ;)Men jeg burde egentlig jobbe , så vi prekast :)

Klem

silje-sin sa...

Skal si du rekker mye som "småbarnsmor"! Kjempefint ble det hos deg:) Snøen laver ned her også,ikke mye som tyder på at april nærmer seg! Ha en flott kveld! mange klemmer fra silje.

liven sa...

Heisann!! Du er i full gang igjen ja!!
Koselig å passe småtasser:O)
Likte veldig godt den blomsterpotten din du!!
Ha en fin kveld med frustrerte fruer:O)

Mita`s hjørne sa...

Så hærlig å få ha en liten på besøk da, kos deg masse med småttingen...
Har flytta om på stua i dag, hverken gubben eller junor kommenterte det - merkelig...
men det som irriterer meg mest er at det ikke er like lettvint å flytte på vegger og vindu, skulle hatt et legohus...
Tror nok ikke det var så smart å glemme lyset i skapet - får bare håpe det ikke gjikk så ille som hos min mor da - de skulle ha selskap, og hun tente levende lys i skapet - de fikk besøk av brannvesenet...

Ha en koselig kveld og uke...

Tone sa...

Jeg blir skikkelig inspirert av all ryddinga og stashinga di, skal ta et kraftak når jeg blir ferdig med kjøkkenet. Boksen til hundeforet var knalltøff, nesten så jeg får lyst på hund. Men burde vel overveie dette med dyrehold litt bedre enn som så, kanskje. Selv om jeg må innrømme at jeg har vært fristet til å kjøpe meg fugl bare fordi det er så mange kule bur å få kjøpt ;-) Godt at det er flere asosiale vesener som kobler ut telefonen iblant. Synes egentlig innerst inne at det er en menneskerett, jeg. Ingen skal kunne kreve at du skal være tilgjengelig døgnet rundt. Ha en fortsatt fin uke da, klem :-)

Randi sa...

Herlige bilder du viser. Håper det gikk bra med skapet ditt....at det ikke ble brent eller noe sånt.

Fikk du med deg at du er en av de heldige ...hihihi som får gave fra meg?

Ha en fin kveld.

Christinas låvebutikk sa...

Hei! ja det blir fort fullt i ett hus med stor interesse for lysestaker etc... Man må ha ei oppryddning av og til! Har ei svigermor jeg som liker å få det jeg blitt "lei" av.. Da blir det videre brukt og satt pris på! Sett frustrerte fruer nå og det skulle vart mye lengre.

Ha en fin kveld videre:0)

Nette sa...

Hei du:)
Så kjekt med en liten en på besøk da, koselig å låne litt sikkert. Du har store planer på gang både ute og inne ja, blir godt med nye utemøbler, tenker jeg.
Du...ang den kobolten...hvorfor blande selv når man kan kjøpe ferdig blandet hos KEM? Hehe...mine evnt blandinger er ganske tilfeldige, jeg har ikke blandet på den måten på mange år. Men all ære til deg og de som kan det og orker å bruke tid på det:)
Jeg bare maler jeg...bruker ikke noe spesiell teknikk, så jeg gjør sikkert masse "feil", men så lenge folk vil ha det på veggen sin, så gjerne for meg:) Er nesten litt redd for å gå kurs i akrylmaling (selv om jeg kanskje burde) for da kommer jeg muligens til å finne ut at jeg har gjort ALT feil og dermed angrer på det jeg har gjort før....gulp! Det går jo ikke? hehe...huff, så skravlete jeg plutselig ble...hm...sikkert fordi jeg egentlig bør gå å legge meg. Natta:)

Tonje sa...

for ett vakkert stilleben...vinduet ditt er sååå flott....var kanskje ikke så lurt å lukke dørene mens lyset var tent...hihi akkurat noe slikt kunne jeg ha gjordt også=)

Det bildet du har satt ramme på var bare helt utrolig nydelig...jeg er svært glad i svart/hvitt bilder med nostalgiske eller romantiske motiver=)

Verkstedet sa...

kjære deg, tusen takk for etterlysningen:) trengte den i dag, lå slakt etter EN!!! arbeidsdag....og hadde litt bloggsperre...men nok en gang løsnet du litt på den:) skla se om jeg ikke kommer med noe i morgen!
følte at jeg ikke hadde så mye å vise, men tror jeg er mest trett, og jeg kvikner fort igjen!!! satser på å nyte fridagen i hagen med pledd, kaffe, strikketøy og bok! deilig at jeg alt har en pause igjen i morgen, så to dager og vips helg igjen.
utrolig fine bilder du viser i dag!!!! nydelig laget til!!!!
lykke til som barnevakt, blir du fristet???? jeg kjenner jeg ofte vil ha en til, men samtidig har jeg veldig nok med våre to svært viltre barn, så det spørs....,men kanskej en rolig atpåklatt en dag? men kan jo være godt å få tid til seg selv igjen også, ikke lett det der, men uansett- lykken er der så lenge man har fått barn, en eller fem...en har opplevd å bli foreldre.
ha en fin onsdag, anbefaler bergen i solskinn i morgen:)
klem

Lena sa...

Hei:)
Stadig like full fart med deg:)
Koselig å være barnevakt da...enten du skal bli fristet til flere eller motsatt;)
Håper du har hatt en fin påske, etter bildene dine å dømme så har du jo det!
Her skinner solen i dag, og det ser ut til å bli et fantastisk vær ute...ha en fin dag!

Anonym sa...

Klart at det fine bilde må få komme opp på veggen. :0) Tusen takk for kommentar hos meg Jeg skal vise bilder av skapet som står på det bittelille hyttesoverommet når jeg har fått det ferdig:=*) Ha en fin tirsdag med Asle! og pølselapskaus høres veldig godt ut :=)

H ennA sa...

Hejsan!
Tack snälla du för dina ord! Blir så glad :-) En sån vacker bild du ramat in..jag ser att du syr en hel del också..du är duktig!
Jag förstår inte så mycket norska men får väl fråga min svåger om hjälp ;-)

Ha en underbar dag!

Med vänlig hälsning / Anne

Karna sa...

det er utrolig fint med sorte rammer, og du har jo så mange fine bilder også.

Fikk ryddet godt opp i påsken, fylte to store bosscontainere på jobben, men enda skulle det nok vært ryddet enda mer....

Vaskerommet som var ryddig en liten stund, har nå blitt fylt opp igjen med div jakker som jeg ikke aner hvor jeg skal henge, har så lite plass til jakker siden hele 2.etg har skråvegger så ingen garderobe skap....Vi får se hva jeg klarer å få til, planen var å få massevis av skapplass i garasjen, men den jobben går UTROLIG tregt, nevøen min som skal snikre, kommer bare når han er blakk....he,he...

Kos deg i solskinnet Elin!

Ninas Lounge sa...

Hei! Takk for hilsen på bloggen min, har linket deg jeg også. Så flink du har vært etter påske, jeg ble inspirert så jeg har satt av morgenkvelden til rydding i klesskapet mitt. Mannen min var så flink og ryddet sitt skap før påske helt av seg selv, det er ganske utrolig. Nå har han det ryddigere i sitt skap enn meg. Ha en fin dag!

Anita sa...

Her er det også en litt magrere linje en stund nå! Har rugbrød i ovnen og imorgen blir det wok til middag!! Kjennner at buksene strammer på litt feil plasser! Skal snart på jobb og hekle litt! Klem Anita

Lene sa...

Hei, flittige Lise. Jeg sier bare - send over litt energi!! Og så tror jeg jeg har kommentert det vinduet før - så send over det og!! Misunnelig! Og mens du først er på posten, kan du sende over Asle og :) Det er jo bare knallkos - og jeg kan bare ikke tenke meg at du er mer tullerusk enn meg mens du duller og synger, hihi ;) Heldigvis har vi barnebarnet til låns så ofte vi vil :)

Vi ble visst rundlurt av våren, hele gjengen. Men aaaldri i verden om vi gir opp håpet - så det er bare å kjøpe nye perleblomster, sier nå jeg :)

Ha en finfin dag, Elin.

Klem :)

My little footprints sa...

Hei Elin!
Kjenner følelsen av å ha små barn i huset! Jeg er jo helt tullerusk når det gjelder sussing på mitt lille tantebarn på 5 mnd. Ho er jo bare såååå nydelig, og jeg får ikke kost nok med henne ;)
Likte så godt det gamle bildet som du hadde rammet inn, og det er virkelig som du sier, det er alt for fint til å ligge i en skuff!
Nei, nå skal jeg opp å male litt. Har jo en kiste som skal males, og det tar jo sånn tid!
Ønsker deg en herlig onsdag!
Klem fra Beth

Cathrines blogg sa...

Nå har jeg tittet litt gjennom bloggen din, og har nesten ledd meg skvett ihjel når det gjelder denne jesusen din ( hahahahaha)
Når jeg så kom til dette innlegget så jeg at du hadde en stilig bag med dog food på. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?
Ha en strålende uke :o)